Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, morgen thuis!
Gratis verzending boven 30,-

Filex – Galaxy Toolbar 120cm – Wit

Productcode: 809536 | EAN: 8719747107034

159,00

Filex – Galaxy Toolbar 120cm – Wit

Merk: Filex
Kunnen we je ergens mee helpen?
Ik heb een vraag

Omschrijving

De Filex Galaxy Toolbar! Dé meest ideale oplossing en opstelling voor een Multi-screen oplossing. Control room of meldkamer inrichten? Of bent u een fanatieke gamer? U maakt in ieder gebruik van meer dan 2 monitoren en wil dit graag zo mooi mogelijk gemonteerd hebben waarbij alle schermen strak boven elkaar hangen! Onze Galaxy Toolbar is te gebruiken van 2 tot 10 beeldschermen (afhankelijk van de beeldmaat), zowel 1 of 2 lagen boven elkaar. De Toolbar wordt gemonteerd op de Galaxy posten (45 cm of 70 cm) of aan de muur.

Met deze fraaie en kwalitatief hoogwaardige Toolbar heeft u een unieke en professionele oplossing voor zowel uw eigen werkplek als de werkplek waar u de opdracht voor gekregen heeft om deze volledig naar wens van de klant in te richten. Deze Toolbar is een onderdeel van de Filex Galaxy modulaire (en circulaire) monitorarm familie.

De standaard lengte van deze Toolbar is 120 cm. Door deze Toolbar links en rechts (optioneel) te voorzien van een Filex Galaxy post en een bladklem naar keuze of bladdoorvoer, kunt u iedere gewenste opstelling bouwen. Omdat het systeem modulair is, kunt u natuurlijk oneindig in lengte door blijven bouwen in combinatie met de posten na iedere 120 cm.
Zie als voorbeeld van een basis opstelling (met 150 cm toolbar) ook onze artikelnummers: 810053-S, 810054-S en 810055-S.

Door ook aan de buitenkant van de posten, armdelen te koppelen, kunt u zelfs tot 2 schermen per kant van de opstelling in de breedte uitbouwen of bijvoorbeeld een cockpit opstelling maken. Door een extra hoge post te kiezen (70 cm) of 2 posten (2 x 22 cm, 2 x 45 cm of 2 x 70 cm) op elkaar te koppelen kunt zelfs meerdere schermen boven elkaar gebruiken of een Dealingroom-opstelling bouwen. Alles is met bladklem naar keuze en bladdoorvoer samen te stellen. Leverbaar in de kleuren: zwart, wit en zilver.

Deze Toolbar kan worden geplaatst op een bureau vanaf 140cm breed.

Zelf een opstelling bouwen? Gebruik onze configurator!
Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag!

Reviews

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
+
1
+

Kabels kopen bij Kabelgigant

Gigantisch aanbod, lage prijzen.

Laat uw review achter op Google.