Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, morgen thuis!
Gratis verzending boven 30,-

Filex – Galaxy Single -Dynamic – Modular – White

Productcode: 809477 | EAN: 8719747104248

195,00

Filex – Galaxy Single -Dynamic – Modular – White

Merk: Filex
Kunnen we je ergens mee helpen?
Ik heb een vraag

Omschrijving

Deze configuratie is geschikt voor 1 monitor of middels het gebruik van een crossbar geschikt voor 2 monitoren. Deze Filex Galaxy configuratie bevat 1 statisch deel (24 cm x 1) en 1 dynamisch deel (32 cm x 1). Door de 3 scharnierpunten, gezamenlijk met de gasveer, is deze Filex Galaxy monitorarm flexibel in te stellen in iedere gewenste kijkhoek.

Ook deze configuratie is voorzien van een universele Quick Release VESA (VESA 75 x 75 en 100 x 100). De beeldschermen kunnen zowel portrait of landscape worden gebruikt. Op deze VESA kop kunt u direct uw scherm, laptop of tablet houder aansluiten.

Wilt u in de toekomst de werkplek aanpassen of koopt u andere apparatuur? Dan kunt u de Filex Galaxy op ieder gewenst moment aanpassen naar uw eigen behoefte van dat moment. Ook kunt u bijvoorbeeld een stroomunit met USB lader of netwerkaansluiting op deze post monteren.

De Filex Galaxy is een volledig modulair monitorarm systeem, zodat elke gewenste configuratie te realiseren is. Met deze monitorarm voorzien wij u in al uw wensen!

Het maximale draaggewicht is 12 kg.

De hoogte van deze staander is 22 cm en middels de gepatenteerde connector is de hoogte zeer eenvoudig handmatig en zonder benodigde gereedschappen in te stellen.

De Filex Galaxy is 100% recyclebaar en wordt geproduceerd van duurzame materialen. Combineer dat met de 5 jaar garantie en u wilt nooit meer een andere monitorarm dan de Filex Galaxy!

Leverbaar in de kleuren: wit, zilver en zwart.

Reviews

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
+
1
+

Kabels kopen bij Kabelgigant

Gigantisch aanbod, lage prijzen.

Laat uw review achter op Google.