Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, morgen thuis!
Gratis verzending boven 30,-

BELKIN ScreenForce Pro UltraGlass Anti-Microbial Screen Protection for iPhone 14/13/13 Pro

Productcode: OVA078ZZ | EAN: 0745883834365

35,00

BELKIN ScreenForce Pro UltraGlass Anti-Microbial Screen Protection for iPhone 14/13/13 Pro

Apple iPhone 14, 13, 13 Pro

 

Merk: BELKIN

152 op voorraad

Kunnen we je ergens mee helpen?
Ik heb een vraag

Omschrijving

BELKIN ScreenForce Pro UltraGlass Anti-Microbial Screen Protection for iPhone 14/13/13 Pro

 • Twee keer zo sterk als gehard glas
  UltraGlass is een uniek soort glas dat twee keer zo sterk is als gehard glas ten behoeve van ongeëvenaarde bescherming. Dit via tweevoudige ionenuitwisseling verstevigde glas biedt de best mogelijke bescherming om schade bij vallen en stoten te minimaliseren en is zo ontwikkeld dat de oorspronkelijke schermervaring behouden blijft. Uit testen is gebleken dat de ultrastevige toplaag van de screenprotector, met de hoogste score voor krasbestendigheid, de best mogelijke bescherming tegen krassen biedt. Hierdoor wordt uw scherm optimaal beschermd tegen beschadiging bij contact met sleutels, munten en andere dingen.
 • Gemoedsrust
  Onze telefoons verzamelen de hele dag door microben, afkomstig van onze vingers, zakken, tassen of autostoelen. Daarom is het glas voorzien van een antimicrobiële coating ter voorkoming van microbiële groei die verkleuring en degradatie van het scherm kan veroorzaken.
 • Chemisch gehard via tweevoudige ionenuitwisseling
  UltraGlass is verstevigd via tweevoudige ionenuitwisseling. De eerste ionenuitwisseling bestaat uit het vervangen van natriumionen in de diepere lagen van het glas door lithiumionen. Hierdoor neemt de duurzaamheid toe en wordt voorkomen dat barstjes aan de oppervlakte van het glas doordringen tot de diepere lagen. Bij de tweede ionenuitwisseling worden natriumionen uit de oppervlakkige lagen vervangen door grotere kaliumionen, wat resulteert in een hogere glassterkte.
 • Ultrastevig voor de ultieme bescherming
  UltraGlass-screenprotectors bieden superieure bescherming tegen schade die kan ontstaan bij dagelijks gebruik. Uit uitvoerige testen is gebleken dat ze bestand zijn tegen contact met harde, metalen voorwerpen als sleutels en munten, en schade minimaliseren bij vallen en stoten. Ze hebben een potloodhardheid van 9H, de hoogste score voor krasbestendigheid.
 • Eenvoudige, nauwkeurige bevestiging
  Met het meegeleverde Easy Align-frame kunt u uw nieuwe screenprotector thuis heel eenvoudig aanbrengen. De bevestigingsmethode is uniek. Hiermee kan iedereen een screenprotector heel nauwkeurig en zonder luchtbellen aanbrengen.

Reviews

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
+
1
+

Kabels kopen bij Kabelgigant

Gigantisch aanbod, lage prijzen.

Laat uw review achter op Google.