Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, morgen thuis!
Gratis verzending boven 30,-

APPLE 41mm Pride Edition Sport Loop

Productcode: MN6K3ZM/A | EAN: 194253042044

59,00

APPLE 41mm Pride Edition Sport Loop

Geschikt voor een pols van 130-190 mm.

Geweven sportbandje voor Apple Watch, geweven nylon

Merk: APPLE

Product momenteel niet op voorraad, nabestellen is mogelijk

Kunnen we je ergens mee helpen?
Ik heb een vraag

Omschrijving

APPLE 41mm Pride Edition Sport Loop

Het Pride Edition geweven sportbandje is geïnspireerd op de kracht en inclusiviteit van de LHBTQ+-gemeenschap. Het bandje heeft een helder kleurverloop met een combinatie van de Pride-vlag en vijf nieuwe kleuren: Zwart en bruin staan voor gemarginaliseerde en gekleurde LHBTQ+-gemeenschappen, en voor mensen die momenteel leven met HIV/AIDS of hieraan zijn overleden. Lichtblauw, roze en wit staan voor transgenders en gender non-conforme mensen.

Als sportbandje is het gemaakt van tweelaags geweven nylon van zachte en ademende lusjes van textiel. Speciaal voor het Pride-bandje hebben we een aantal van deze lusjes weggehaald om zo een driedimensionale textuur te creëeren die je kunt zien en voelen. De andere zijde is voorzien van robuuste bevestigingsstrips. Door de klittenband­sluiting is het bandje makkelijk verstelbaar.

Apple is er trots op LHBTQ+-belangenorganisaties financieel te ondersteunen die zich inzetten voor positieve verandering:

Encircle

Encircle biedt therapie, programma’s en diensten aan die het leven van de LHBTQ+-gemeenschap en hun families positief beïnvloeden. Met huizen op meerdere locaties in Utah bieden zij veilige ruimtes voor LHBTQ+-jongeren om nieuwe vrienden te maken, in contact te komen met leeftijdsgenoten en toegang te krijgen tot hulp.

Equality Federation Institute

Equality Federation is een samenwerkingsverband dat een netwerk opbouwt van LHBTQ+-belangenorganisaties in de VS. De organisaties richten zich op belangrijke onderwerpen die van invloed zijn op het leven van LHBTQ+-mensen. Voorbeelden hiervan zijn gelijkheid op de werkvloer, acceptatie door de familie, en het tegenwerken van anti-transgender wetsvoorstellen en wetten die HIV strafbaar stellen.

Equality North Carolina

Equality NC is de oudste LHBTQ+-organisatie van een staat in de VS, en de grootste belangenorganisatie voor LHBTQ+-rechten in North Carolina. Equality NC streeft naar een intersectionele aanpak van belangenbehartiging vanuit een perspectief van rassengelijkheid. Ze organiseren trainingen en opleidingen voor mensen, instellingen, bedrijven en overheden en bieden een podium voor de mensen van kleur en de verhalen van queers en transgenders in North Carolina.

Equality Texas

Equality Texas is de grootste belangenorganisatie in Texas die strijdt tegen discriminatie van de LHBTQ+-gemeenschap. Ze strijden voor gelijkheid voor Texanen die zich identificeren als LHBTQ+, door het voeren van politieke actie, onderwijs, het organiseren van gemeenschapswerk en samenwerking.

Gender Spectrum

Gender Spectrum streeft naar een genderbewuste en inclusieve omgeving voor alle kinderen en tieners. Daarnaast voorziet de organisatie gezinnen van informatie om het concept ‘gender’ beter te leren begrijpen.

GLSEN

GLSEN is een organisatie die zich inzet tegen discriminatie, intimidatie en pesten op basis van seksuele geaardheid, genderidentiteit en genderexpressie. Ze doen onderzoek om op basis daarvan informatiebronnen te ontwikkelen voor docenten in het basis- en middelbaar onderwijs.

Human Rights Campaign

The Human Rights Campaign is de grootste burgerrechtenorganisatie in Amerika die zich inzet voor gelijkheid voor lesbiennes, homo’s, biseksuelen, transgenders en queers. HRC streeft naar een wereld waarin LHBTQ+-mensen thuis, op het werk en in iedere gemeenschap worden gezien als volwaardige leden van de maatschappij.

PFLAG

PFLAG is de eerste en grootste organisatie voor LHBTQ+-mensen en hun ouders, familieleden en vrienden. PFLAG zet zich in voor een wereld waarin diversiteit wordt omarmd, en waarin alle mensen gerespecteerd en gewaardeerd worden en zichzelf kunnen zijn. Dit doen ze door mensen te informeren en te steunen in samenwerking met honderden afdelingen en meer dan 250.000 leden en aanhangers.

The National Center for Transgender Equality

Het National Center for Transgender Equality pleit voor veranderingen van beleid en de samenleving om meer begrip en acceptatie voor transgenders te kweken. In de hoofdstad van de VS en in de rest van het land zet het NCTE zich in om respectloosheid, discriminatie en geweld om te zetten in empathie, kansen en gerechtigheid.

SMYAL

SMYAL is gevestigd in Washington en zet zich in voor LHBTQ+-jongeren van 6 tot 24 jaar. SMYAL zorgt ervoor dat LHBTQ-jongeren een veilige plek hebben waar ze kunnen wonen, werken en leren door programma’s, woonhulp, geestelijke gezondheidszorg en leiderschapstrainingen aan te bieden.

The Trevor Project

The Trevor Project is wereldwijd de grootste organisatie die zich bezighoudt met zelfmoordpreventie en crisishulp voor LHBTQ+-jongeren.

ILGA World

ILGA World is een wereldwijde federatie die zich inzet voor de bevordering van mensenrechten van elk individu, ongeacht diens seksuele geaardheid, genderidentiteit, genderexpressie of geslachtskenmerken. De federatie telt ruim 1700 organisaties in meer dan 160 landen die strijden voor de bevordering van LHBTQ+-mensenrechten.

Reviews

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
+
1
+

Kabels kopen bij Kabelgigant

Gigantisch aanbod, lage prijzen.

Laat uw review achter op Google.