Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, morgen thuis!
Gratis verzending boven 30,-

Filex – Swing Dubbel Monitorarm – Space Grey

Productcode: 809128 | EAN: 8719747106204

199,00

Filex – Swing Dubbel Monitorarm – Space Grey

Merk: Filex
Kunnen we je ergens mee helpen?
Ik heb een vraag

Omschrijving

De Filex Swing Duo monitorarm! Deze innovatieve Filex monitorarm, model Swing-duo, is dé monitorarm voor 2 schermen tot maar liefst 32 en economisch zéér voordelig!

De ideale oplossing voor iedere thuiswerkplek of werkplek waar economische voordelen de doorslag geven. Deze ideale en betaalbare dynamisch verstelbare monitorarm is dan ook van alle gebruiksgemakken is voorzien.

Door middel van een handige Top-down-bladklem kunt u van bovenaf de arm snel een eenvoudig aan uw bureaublad te monteren. De unieke klem heeft tevens een instelbare 180 graden draaistop en geeft direct toegang tot uw USB aansluitingen. De klem is ook als bladdoorvoer te monteren, deze zit namelijk standaard in de verpakking. Zo behoud u alle montage mogelijkheden!

Plaats eerst het schuin passieve (statische) armgedeelte op de bladklem/doorvoer en daarna het actieve (gasgeveerde) gedeelte op het passieve (statische) gedeelte van de arm. Met de meegeleverde inbus stelt u de scherm draai-souplesse in.
Bevestig uw schermen middels de VESA quick-release op basis van VESA 75 x 75 of 100 x 100 en stel met de meegeleverde inbus de veerkracht van de dynamische arm af op het gewicht van uw schermen in horizontale of vertikale stand.
In het geïntrigeerde kabelmanagement verstopt u vervolgens de aansluitkabels van uw monitoren en u heeft weer en nette opgeruimde werkplek.

De arm is nu klaar voor gebruik en u kunt de monitor soepel van links naar rechts bewegen of omhoog en omlaag! Kortom: in iedere positie voor het instellen van de juiste kijkhoek en de beste ergonomische wekhouding!

Naast de garantie dat u met deze arm een fantastische oplossing heeft voor de juiste en een goede ergonomische werkhouding, kent deze arm (afgezien van de gunstige prijs) ook nog eens twee jaar volledige garantie!

Economy Heavy-Duty Dual-Monitor Gasveer Monitor Arm met Handgreep
Gasveer compenseert perfect het gewicht van uw scherm voor moeiteloze aanpassing voor kijkcomfort
Easy-Grip Handgreep: maakt uittrekken en plaatsen heel gemakkelijk!
Verschuifbare horizontale monitorbalk: voor eenvoudige en naadloze plaatsing van de monitor
Gebogen horizontale rail: voor een betere kijkpositie
Geïntegreerde 180° draaistop: voorkomt dat de monitorarm tegen het scherm of de muur zwaait
360° Roterende VESA Plaat: voor meer kijkervaring
Free-Tilting Design: maakt het gemakkelijk voorwaarts of achterwaarts te verstellen voor beter zicht en minder schittering
Verwijderbaar VESA-plaatontwerp: voor eenvoudige installatie

Reviews

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
+
1
+

Kabels kopen bij Kabelgigant

Gigantisch aanbod, lage prijzen.

Laat uw review achter op Google.