Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, morgen thuis!
Gratis verzending boven 30,-

Filex – Chicago Monitorarm (2-12kg) – Wit (incl. Crossbar – Zwart)

Productcode: 810207-S | EAN: 8719747103739

298,00

Filex – Chicago Monitorarm (2-12kg) – Wit (incl. Crossbar – Zwart)

Merk: Filex
Kunnen we je ergens mee helpen?
Ik heb een vraag

Omschrijving

Filex Chicago.

De Filex Chicago gasgeveerde monitorarm is de ultieme monitorarm die modern design combineert met de beste ergonomische oplossing voor iedere werkplek.

Doordat de Filex Chicago voorzien is van een universele-Vesa-kop met kogelgewricht en een hoogwaardige gasveer in de arm heeft met een draagvermogen van 2 tot12 kg, is deze arm optimaal en eenvoudig in hoogte en diepte verstelbaar.

De Filex Chicago arm wordt standaard geleverd met een Quick Release VESA aansluiting (VESA 75×75 en 100×100) en een bladklem met een “top-down”, montage mogelijkheid waardoor u niet meer onder het bureau hoeft voor de montage en dit snel en eenvoudig door een ieder is uit te voeren. De Filex Chicago is uiteraard vervaardigd van (aluminium) hoogwaardige grondstoffen, circulair gecertificeerd en wordt geleverd met maar liefst 5 jaar omruil-garantie op alle onderdelen.

Naast bladklem montage is het ook mogelijk om deze arm middels een bladdoorvoer of op een montagerail te monteren.

Indien u later toch wilt werken met 2 schermen dan is dat mogelijk. U kunt deze arm upgraden met een Filex crossbar voor 2 schermen.

Wilt u niet meer onder uw bureau voor het aansluiten van uw USB devices dan is er optioneel ook een bladklem leverbaar waarin reeds 2 USB aansluitingen zitten.

Filex Chicago Duo met crossbar voor 2 schermen.

De Filex Chicago Duo met crossbar is de ultieme oplossing voor het gebruik van 2 schermen op een gasgeveerde monitorarm waarbij modern design gecombineerd wordt met de beste ergonomische werkhouding voor iedere werkplek.

Doordat de Filex Chicago Duo standaard voorzien is van een extra stabiele crossbar-Vesa-kop waarop direct de Filex-Galaxy crossbar gemonteerd wordt op de hoogwaardige gas geveerde arm met een draagvermogen van 2 tot12 kg, is deze monitorarm optimaal en eenvoudig in elk gewenste hoogte en diepte in te stellen. De Filex-Galaxy crossbar zorgt tevens dat u de monitoren geheel onafhankelijk van elkaar middels een kogelgewricht in elke gewenste kijkhoek kunt instellen.

De Filex Chicago Duo met crossbar wordt standaard geleverd met voor ieder scherm een Quick Release VESA aansluiting (VESA 75×75 en 100×100) en een bladklem met “top-down”, montage waardoor u niet meer onder het bureau hoeft voor de montage van de klem en dit snel en eenvoudig door een ieder is uit te voeren. De Filex Chicago Duo met crossbar, is uiteraard vervaardigd van (aluminium) hoogwaardige grondstoffen, circulair gecertificeerd, en wordt geleverd met maar liefst 5 jaar omruil-garantie op alle onderdelen.

Naast bladklem montage is het ook mogelijk om deze arm middels een bladdoorvoer of op een montagerail te monteren.

Reviews

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
+
1
+

Kabels kopen bij Kabelgigant

Gigantisch aanbod, lage prijzen.

Laat uw review achter op Google.