Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, morgen thuis!
Gratis verzending boven 30,-

Filex Chicago Dubbel Monitorarm (2-12 kg) – RAL7040

Productcode: 80961 

332,22

Filex Chicago Dubbel Monitorarm (2-12 kg) – RAL7040

Merk: Filex
Kunnen we je ergens mee helpen?
Ik heb een vraag

Omschrijving

De Filex Chicago gasgeveerde monitorarm is een dynamische monitorarm geschikt voor 2 schermen, vervaardigd uit gerecycled aluminium, met vele instel mogelijkheden voor een optimaal ergonomisch werkcomfort. Door het strakke design en de eenvoudige bediening is deze TFT monitorarm de perfecte aanvulling op elke werkplek.
Doordat de Filex Chicago voorzien is van een gasveer, is deze in te stellen voor bijna ieder gewicht scherm en daardoor voor de gebruiker eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. De Filex Chicago arm wordt standaard geleverd met een Quick Release VESA (VESA 75×75 en 100×100). In doos zijn zowel de bladklem en de door het blad bevestiging meegeleverd waardoor beide vormen van montage mogelijk zijn.
De Filex Chicago wordt geleverd met een bladklem welke van bovenaf te monteren is en er geen grote klem aan de onderkant van het blad uitsteekt. Deze bladklem is de beste oplossing in combinatie met een kabelgoot, schuifblad of scheidingswand. De Filex Chicago arm is tevens voorzien van 180 graden stop zodat de arm in de achterste stand niet tegen de scheidingswand aan komt. De kabels voor de monitor(en) worden door middel van een slim kabelmanagement systeem langs en door de arm geleidt.
De Filex Chicago is leverbaar in de kleuren wit, zwart en zilver/grijs. De Filex Chicago wordt geleverd met een gasveer van 2 tot en met 12 kg.

Reviews

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
+
1
+

Kabels kopen bij Kabelgigant

Gigantisch aanbod, lage prijzen.

Laat uw review achter op Google.