Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, morgen thuis!
Gratis verzending boven 30,-

BELKIN ScreenForce Invisiglass Ultra Anti-Microbial Screen Protection for iPhone 11 Pro

Productcode: F8W940ZZ-AM | EAN: 0745883821853

42,50

BELKIN ScreenForce Invisiglass Ultra Anti-Microbial Screen Protection for iPhone 11 Pro

Ontworpen voor Apple iPhone 11 Pro, X, XS

Merk: BELKIN

8 op voorraad

Kunnen we je ergens mee helpen?
Ik heb een vraag

Omschrijving

BELKIN ScreenForce Invisiglass Ultra Anti-Microbial Screen Protection for iPhone 11 Pro

InvisiGlass Ultra beschermt uw telefoonscherm als geen andere screenprotector. Het hoogwaardige InvisiGlass Ultra-glas is via een chemisch proces geoptimaliseerd zodat het nog steviger is dan gehard glas. Hierdoor kan het uiterst nauwkeurig en dun gesneden worden voor een naadloze touchscreen-ervaring. Uit tests is gebleken dat de bovenlaag van deze screenprotector, met de hoogste score voor de hardheidstest, de best mogelijke bescherming tegen krassen biedt. Hierdoor blijft het scherm van uw iPhone werken zoals u gewend bent en er als nieuw uitzien.

 • Verstevigd door ionenuitwisseling
  Door het verhitten van hoogwaardig glas tot 400 °C kan de vloeibare vorm gemanipuleerd worden op moleculair niveau. Kleine natriumionen worden vervangen door grotere kaliumionen die daardoor steviger samengeperst zitten in dezelfde ruimte. De dichtere moleculaire structuur maakt het glas steviger.
 • Uitvoerig getest voor de ultieme bescherming
  InvisiGlass Ultra-screenprotectors bieden superieure bescherming tegen schade die kan ontstaan bij dagelijks gebruik. Uit uitvoerige testen is gebleken dat ze bestand zijn tegen contact met harde, metalen voorwerpen als sleutels en munten, en bescherming bieden tegen schade door vallen en stoten. Ze hebben een potloodhardheid van 9H, de hoogste waarde op de hardheidsschaal, voor de best mogelijke bescherming tegen krassen.
 • Naadloze touchscreen-ervaring
  De InvisiGlass Ultra-screenprotector is met precisie uiterst dun gesneden zodat hij bijzonder gevoelig is voor druk. Dit in combinatie met de slimme samenstelling van het glas verzekert u ervan dat elke aanraking en beweging accuraat worden doorgegeven aan het onderliggende scherm voor een naadloze touchscreen-ervaring.
 • Eenvoudige en nauwkeurige bevestiging
  Een InvisiGlass-screenprotector kan met behulp van een speciaal hiervoor ontwikkelde bevestigingsmachine door een expert professioneel worden aangebracht op uw smartphone. Omdat niet iedereen zin heeft om naar een winkel te gaan, vindt u in de verpakking ook een Easy Align-frame voor nauwkeurige bevestiging.

Reviews

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
+
1
+

Kabels kopen bij Kabelgigant

Gigantisch aanbod, lage prijzen.

Laat uw review achter op Google.