Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, morgen thuis!
Gratis verzending boven 30,-

APPLE 16inch MacBook Pro Apple M1 Max chip with 10-core CPU and 32-core GPU 1TB SSD Silver Magic Keyboard with backlit Dutch – 2021

Productcode: MK1H3N/A | EAN: 194252548233

3.849,00

APPLE 16inch MacBook Pro Apple M1 Max chip with 10-core CPU and 32-core GPU 1TB SSD Silver Magic Keyboard with backlit Dutch

  • Baanbrekende M1 Max-chip
  • Tot 21 uur langere batterijduur
  • Supersupersonisch snel
  • Liquid Retina XDR-scherm
  • 2 x snellere graphics dan M1 Pro
  • Thunderbolt 4 en MagSafe 3
Merk: APPLE

4 op voorraad

Kunnen we je ergens mee helpen?
Ik heb een vraag

Omschrijving

APPLE 16inch MacBook Pro Apple M1 Max chip with 10-core CPU and 32-core GPU 1TB SSD Silver Magic Keyboard with backlit Dutch – 2021

MacBook Pro gaat turbo.

Eerlijk gezegd waren wij nog maar net gewend aan de ongekende snelheid en kracht van de M1-chip. Maar bij Apple zitten ze niet stil en nu zijn de baanbrekende M1 Pro en M1 Max hier. Dus niet één, maar twee supersonische chips, speciaal ontwikkeld voor MacBook Pro – of eigenlijk moeten we een supersonische en een supersupersonische zeggen.

MacBook Pro (2021): Pro tot de Max.

M1 Pro en M1 Max zijn de eerste Apple silicon-chips speciaal voor pro’s, waarmee je geniet van baanbrekende prestaties en een ongelooflijk lange batterijduur. Tel daarbij het grotere 14- of 16-inch scherm op, en het Liquid Retina XDR-display, de beste camera en audio in een MacBook ooit én alle poorten die je maar nodig hebt – en je hebt de fantastische MacBook Pro (2021).

MacBook Pro (2021)’s nieuwe chips.

M1 Pro en M1 Max brengen voor het eerst de system on a chip-architectuur (SoC) naar een professionele notebook. In plaats van energieslurpende processoren en meerdere chips, die ook nog eens los van elkaar werken, heeft MacBook Pro (2021) één ‘SoC’ met een centraal geheugen. Daardoor kan-ie meer intensieve workflows aan, terwijl de batterij ontzettend lang meegaat: MacBook Pro (2021) evenaart de beste prestaties van de pc-chips met 70% minder stroomverbruik.

(Super)supersonisch snel.

Het verschil tussen M1 Pro en M1 Max – even een shout-out naar de techniek. M1 Pro heeft met tot 10 CPU-cores, tot 16 GPU-cores en tot 32GB centraal geheugen, meer processoren en centraal geheugen dan M1. En je kunt rekenen op een geheugenbandbreedte tot 200 GB/s. M1 Max heeft sowieso 10 CPU-cores, en verdubbelt alle andere waarden met gemak: tot wel 32 GPU-cores, tot 64 GB centraal geheugen en tot 400 GB/s geheugenbandbreedte.

En dan dat scherm van MacBook Pro (2021).

Het scherm is een slagje of een slag groter dan dat van MacBook Pro (2020). Je kunt kiezen uit twee formaten: 14 of 16 inch, en bij beide uit een M1 Pro- of een M1 Max-chip. Zo kun je bijvoorbeeld met miljoenen polygonen werken in Cinema 4D, tot zeven streams 8K ProRes-video bewerken in Final Cut Pro, of in HDR kleuren corrigeren in 8K 4×4 ProRes-video. Terwijl je niet eens in je studio zit.

Hallo batterij.

We hebben het al even aangestipt, maar de batterijduur van de nieuwe MacBook Pro (2021) is ongekend. Op de 14-inch MacBook Pro (2021) speel je met gemak tot 17 uur video af en op de 17-inch MacBook Pro (2021) zelfs tot 21 uur, zonder ‘m ook maar één keer op te laden. Met één keer opladen kun je tot vier keer zoveel code compileren in Xcode of tot twee keer zo lang foto’s bewerken in Lightroom Classic. En anders dan andere notebooks presteert MacBook Pro (2021) altijd even goed, of hij nu op netstroom is aangesloten of niet.

Oh, nog even over dat scherm…

MacBook Pro (2021) is de eerste MacBook met een heus Liquid Retina XDR-display. En geloof ons, beter dan dit wordt het echt niet. Je kijkt je ogen uit met Extreme Dynamic Range en een contrastverhouding van 1.000.000:1. HDR-content komt tot leven met verfijnde highlights, ongelooflijk veel detail in schaduwen en heldere, natuurgetrouwe kleuren. Elk display is nauw­keurig gekalibreerd en biedt profes­sionele referentie­modi voor kleurcorrecties, fotografie, design en printproductie – allemaal in HDR.

Met MacBook Pro (2021) blijf je in contact.

Camera, microfoons en speakers: ook deze zijn allemaal van topkwaliteit. De camera van MacBook Pro (2021) heeft een twee keer zo hoge resolutie (1080p) gekregen en geeft beter beeld bij weinig licht. De drie microfoons hebben een 60% lagere ruisvloer, waardoor ze zelfs de subtielste geluiden opvangen. En met de speakers vul je de kamer met tot wel 80% meer bas en kun je dankzij geavanceerde algoritmen zelfs kiezen voor een driedimensionale soundstage.

Meer en vernieuwde poorten.

De MagSafe-poort is terug! Opladen gaat nu via het vernieuwde MagSafe 3. Ook de Thunderbolt-poorten hebben een upgrade gekregen: je hebt nu 3 x Thunderbolt 4. Foto’s en video’s zet je over met een SDXC-kaartlezer en tv’s of beeldschermen sluit je aan op je HDMI-poort. En de mini-jack-aansluiting, nou, die ken je wel.

MacBook Pro (2021)’s nieuwe toetsenbord.

Op het Magic Keyboard van MacBook Pro (2021) zit nu voor het eerst een rij functietoetsen van volledige hoogte, met dat gevoel van mechanische toetsen waar pro’s dol op zijn. Hier vind je nieuwe sneltoetsen voor onder meer Spotlight, Siri, de dicteer­functie en ‘Niet storen’. Daarnaast heeft Touch ID een nieuwe voelbare ring waarmee je je vinger makkelijker op de juiste plek legt om snel, eenvoudig en veilig je Mac te ontgrendelen.

Dan nog even dit.

De geavanceerde koel­systemen verplaatsen 50 procent meer lucht, ook bij lagere ventilator­snelheden. En omdat Apple silicon zo efficiënt is, gaan de ventilatoren voor de meeste alledaagse taken niet eens aan.

We kenden ’t al van iPhone en iPad, maar nu komt ProMotion voor het eerst naar Mac. Scrollen en gamen gaan supersnel en voelen vloeiend aan, terwijl er ook nog eens stroom wordt bespaard. De refresh-rate tot 120 Hz wordt automatisch aangepast op de content, of je stelt ‘m zelf af.

Over de snelheden gesproken, even iets heel anders: de SSD van maximaal 8 TB biedt verbluffende lees­snelheden tot 7,4 GB/s, wat twee keer sneller is dan de vorige generatie. Zo krijg je 8K-video’s direct op je scherm en kun je honderd­duizenden RAW-foto’s tegelijk bewaren.

Ontworpen met de planeet in gedachten.

Bij het ontwerpen van MacBook Pro (2021) is geprobeerd om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. MacBook Pro (2021) bevat geen schadelijke chemicaliën en materialen, en de magneten van zeldzame aardmetalen in de speakers, de stroomconnector en de motor van de ventilator zijn volledig gerecycled. Zelfs de nieuwe houtvezels in de verpakking zijn afkomstig van duurzaam beheerde bossen.

Reviews

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1
+
1
+

Kabels kopen bij Kabelgigant

Gigantisch aanbod, lage prijzen.

Laat uw review achter op Google.